Крещение, водоемы, окунутьсяУ Львові визначено чотири локації для занурення на Водохреща, на інших водоймах міста вже сьогодні поновлять таблички "Купатись заборонено". Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, інформує прес-служба Львівської міської ради.

У п’ятницю, 19 січня, у свято Хрещення Господнього мешканці та гості міста Львова матимуть змогу традиційно зануритися у воду на чотирьох локаціях. За словами Андрія Москаленко, ці локації мають відповідні дозволи, вони будуть забезпечені пунктами обігріву, іншими речами для занурення.

  • біля кіноцентру (Львів, "Горіховий Гай", вул. В.Великого, 16)
  • на Погулянці (Львів, вул. Вахнянина)
  • а також у Винниках (вул. Шевченка)
  • у Брюховичах (вул. Курортна, озеро №1).

Також у п’ятницю о 13.30 на площі Ринок всі охочі зможуть набрати посвяченої води. Оскільки буде велика кількість людей на площі Ринок, буде змінено рух трамваїв, які йдуть через площу (це буквально півгодини-година).


Во Львове определены четыре локации для погружения на Крещение, на других водоемах города уже сегодня возобновят таблички "Купаться запрещено". Об этом сегодня на брифинге сообщил заместитель городского головы Львова по вопросам развития Андрей Москаленко, сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В пятницу, 19 января, в праздник Крещения Господня жители и гости Львова смогут традиционно окунуться в воду на четырех локациях. По словам Андрея Москаленко, эти локации имеют соответствующие разрешения, они будут обеспечены пунктами обогрева, другими вещами для погружения.

  • у киноцентра (Львов, "Ореховый Гай", ул. В. Великого, 16)
  • на Погулянке (Львов, ул. Вахнянина)
  • а также в Винниках (ул. Шевченко)
  • в Брюховичах (ул. Курортная, озеро №1).

Также в пятницу в 13.30 на площади Рынок все желающие смогут набрать освяченной воды. Поскольку будет большое количество людей на площади Рынок, будет изменено движение трамваев, идущих через площадь (это буквально полчаса-час).