улица Лычаковская, ремонтЧастину вул. Личаківської, від вул. Крупꞌярської до вул. Б. Котика, відкрито для проїзду. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП "Львівавтодор", сьогодні відкрито для проїзду транспорту ділянку вул. Личаківської, від вул. Крупꞌярської до вул. Б. Котика. Рух транспорту буде проводитись вниз як по вул. Б. Котика (односторонній рух) так і по вул. Некрасова (двосторонній рух). А вверх – по вул. Некрасова та вул. Черемшини з виїздом на вул. Копальну.

"Сьогодні, з 14.00 відкрито для руху транспорту 350 м відремонтованої вул. Личаківської на ділянці від вул. Крупꞌярської до вул. Б. Котика. Та продовжуються планові роботи на відрізку від вул. Б. Котика до вул. Черемшини", - повідомив Олексій Хміль, прес-секретар ЛКП "Львівавтодор".

Натомість проїзд на вул. Мучну планується відкрити до кінця січня. Тож тоді на ділянці від вул. Б. Котика до вул. Мечникова буде повноцінно відновлено двосторонній рух.


Часть ул. Лычаковской, от ул. Крупъярськой до ул. Б. Котика, открыто для проезда. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в ЛКП "Львовавтодор", сегодня открыт для проезда транспорта участок ул. Лычаковской, от ул. Крупъярськои до ул. Б. Котика. Движение транспорта будет проводиться вниз как по ул. Б. Котика (одностороннее движение), так и по ул. Некрасова (двустороннее движение). А вверх - по ул. Некрасова и ул. Черемухи с выездом на ул. Рудник.

"Сегодня, с 14.00 открыто для движения транспорта 350 м отремонтированной ул. Лычаковской на участке от ул. Крупъярськои до ул. Б. Котика. Но продолжаются плановые работы на участке от ул. Б. Котика до ул. Черемшини", - сообщил Алексей Хмель пресс-секретарь ЛКП "Львовавтодор".

Зато проезд на ул. Приношение планируется открыть до конца января. Поэтому тогда на участке от ул. Б. Котика до ул. Мечникова будет полноценно восстановлено ​​двустороннее движение.