пожар, спасателиУ Львові на пожежі в безгосподарській будівлі врятовано 3 людей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

16 жовтня о 04:20 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Залізнична. Пожежа виникла в цегляній, одноповерховій безгосподарській будівлі.

По прибуттю до місця виклику з’ясувалось, що в будівлі знаходяться 3 людей, які самостійно не можуть покинути приміщення. За допомогою бензоріза вогнеборці зрізали грати на вікнах та вивели потерпілих на свіже повітря. Через сильне задимлення, спричинене пожежею, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання.

О 04:48 пожежу вдалось локалізувати, та о 04:50 повністю ліквідувати в складі двох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 11 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. На пожежі ніхто не постраждав. Обставини події встановлюються.


Во Львове на пожаре в бесхозяйственного здания спасены 3 человека. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

16 октября в 4:20 в Службу спасения 101 поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Железнодорожная. Пожар возник в кирпичном, одноэтажном бесхозном здания.

По прибытию к месту вызова выяснилось, что в здании находятся 3 человек, которые самостоятельно не могут покинуть помещение. С помощью бензореза пожарные срезали решетки на окнах и вывели пострадавших на свежий воздух. Из-за сильного задымления, вызванного пожаром, пожарным пришлось работать в специальных аппаратах защиты органов дыхания.

В 4:48 пожар удалось локализовать, и в 04:50 полностью ликвидировать в составе двух звеньев газодымозащитной службы. В результате пожара огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 10 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 11 человек личного состава и 3 единицы спецтехники. На пожаре никто не пострадал. Обстоятельства происшествия устанавливаются.