ДТП, Мерседес, ВольвоУ Сколівському районі на автодорозі Київ-Чоп зіткнулися Mercedes-Benz та Volvo, загинув водій Mercedes-Benz. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 15 серпня, близько 07:30, на автодорозі Київ-Чоп, між населеними пунктами с. Козьова та с. Орява Сколівського району.

Водій автомобіля Mercedes-Benz 310 1977 року народження, рухаючись в напрямку м. Києва, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з автомобілем Volvo під керуванням водія 1994 року народження. Внаслідок ДТП водій автомобіля Mercedes-Benz 310 загинув на місці події.

Обставини події встановлюються.


В Сколевском районе на автодороге Киев-Чоп столкнулись Mercedes-Benz и Volvo, погиб водитель Mercedes-Benz. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло 15 августа, около 7:30 на автодороге Киев-Чоп между населенными пунктами с. Козева и с. Орява Сколевского района.

Водитель автомобиля Mercedes-Benz 310 1977 года рождения, двигаясь в направлении г. Киева, выехал на встречную полосу движения и совершил столкновение с автомобилем Volvo под управлением водителя 1994 года рождения. В результате ДТП водитель автомобиля Mercedes-Benz 310 погиб на месте происшествия.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.