Лычаковская, движениеНа час облаштування трамвайної колії рух вул. Личаківською відбуватиметься двома смугами: третя смуга буде закритою. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, у зв’язку з проведенням робіт з облаштування трамвайної колії, від 16 серпня з 09.00  і до 22.00 1 вересня буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Личаківській (на ділянці від вул. Черемшини до вул. Пасічної).

Як уточнив Євген Калитич, головний інженер ЛКП "Львівавтодор", до реконструкції на вул. Личаківській було дві смуги для руху транспорту. Після реконструкції буде організовано рух у три смуги. Однак на час завершальних робіт з облаштування трамвайної колії — до 1 вересня третя смуга буде закритою, а проїзд відбуватиметься двома смугами.

"Нам залишається прокласти 200 м колії із 1110 м. Усі роботи йдуть за планом, до 1 вересня все буде завершено", — додав Євген Калитич.

Роботи проводить ТзОВ "Онур" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Проїзд по вул. Личаківській буде здійснюватися відповідно до розробленої схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, сьогодні, 15 серпня, о 18.00 год вул. Личаківську буде відкрито для проїзду автомобільного транспорту. 


На время обустройства трамвайного пути движение по ул. Лычаковской будет происходить по двум полосам: третья полоса будет закрыта. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета, в связи с проведением работ по обустройству трамвайных путей, с 16 августа с 09.00 и до 22.00 1 сентября будет ограничено движение транспортных средств по ул. Лычаковской (на участке от ул. Черемшини до ул. Пасечной).

Как уточнил Евгений Калитич, главный инженер ЛКП "Львовавтодор", до реконструкции на ул. Лычаковской было две полосы для движения транспорта. После реконструкции будет организовано движение в три полосы. Однако на время завершающих работ по обустройству трамвайной колеи - до 1 сентября третья полоса будет закрыта, а проезд будет происходить по двум полосам.

"Нам остается проложить 200 м пути из 1110 м. Все работы идут по плану, до 1 сентября все будет завершено", - добавил Евгений Калитич.

Работы проводит ООО "Онур" по заказу ЛКП "Львовавтодор". Проезд по ул. Лычаковской будет осуществляться в соответствии с разработанной схемой организации дорожного движения.

Напомним, сегодня, 15 августа, в 18.00 ул. Лычаковскую будет открыт для проезда автомобильного транспорта.