ТЦ, штраф, ГострудаУ торговельному центрі м. Львова 6 робітників працювали без оформлення трудових відносин, підприємцям за них доведеться сплатити штраф у розмірі понад 600 тис. грн. Про це повідомляє ГУ Держпраці у Львівській області. 

Інспектори праці Головного управління Держпраці у Львівській області здійснили інспекційні відвідування щодо виявлення незадекларованої праці в одному із найбільших торговельних центрів м. Львова. Під час інспектування у суб’єктів господарювання виявлено 6 осіб, які працювали без належного оформлення трудових відносин: 3 охоронника, 2 працівника у закладах харчування та 1 продавець у ювелірному магазині.

За результатами проведеної роботи вживаються заходи щодо притягнення порушників трудового законодавства до фінансової та адміністративної відповідальності. За кожного працівника, щодо якого скоєно порушення, роботодавцям доведеться сплатити штраф у розмірі понад 111 тис. грн.


В торговом центре Львова 6 рабочих работали без оформления трудовых отношений, предпринимателям за них придется заплатить штраф в размере более 600 тыс. грн. Об этом сообщает ГУ Гоструда во Львовской области. 

Инспекторы труда Главного управления Гоструда во Львовской области осуществили инспекционные посещения по выявлению незадекларированного труда в одном из крупнейших торговых центров г. Львова. Во время инспектирования у субъектов хозяйствования выявлено 6 человек, которые работали без надлежащего оформления трудовых отношений: 3 охранника, 2 работника в заведениях питания и 1 продавец в ювелирном магазине.

По результатам проведенной работы принимаются меры по привлечению нарушителей трудового законодательства к финансовой и административной ответственности. За каждого работника, в отношении которого совершено нарушение, работодателям придется заплатить штраф в размере более 111 тыс. грн.