ДТП, инстранцы, латвийцыУ Сколівському районі четверо іноземців травмовані внаслідок ДТП на Львівщині. Як попередньо встановили правоохоронці, водій Mitsubishi не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з'їхав з мосту в кювет і перекинувся. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 15 липня, близько 14.00 на автодорозі сполученням Тухля - Славське у Сколівському районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій Mitsubishi, 38-річний іноземець, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з'їхав з мосту в кювет і перекинувся. Внаслідок ДТП окрім водія тілесні ушкодження отримали троє пасажирів авто, також іноземці, з них одна неповнолітня - 17-річна дівчинка. Усі потерпілі госпіталізовані до Сколівської ЦРЛ, їх діагнози уточнюються:

  • мешканець м. Айдепраукле, 1998 року народження, з діагнозом: ЗЧМТ, мозкова кома, рвана рана тім’яної ділянки голови;
  • мешканка м. Айдепраукле, 2001 року народження, з діагнозом: тупа травма живота;
  • мешканка м. Айдепраукле, 1978 року народження, з діагнозом, з діагнозом: рвана рана тім’яної ділянки голови;
  • мешканець м. Айдепраукле, 1979 року народження, з діагнозом: забій грудної клітки.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Сколевском районе четверо иностранцев травмированы в результате ДТП на Львовщине. Как предварительно установили правоохранители, водитель Mitsubishi не справился с управлением, в результате чего автомобиль съехал с моста в кювет и перевернулся. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло сегодня, 15 июля, около 14.00 на автодороге Тухля - Славское в Сколевском районе.

Как предварительно установили правоохранители, водитель Mitsubishi, 38-летний иностранец, не справился с управлением, в результате чего автомобиль съехал с моста в кювет и перевернулся. В результате ДТП кроме водителя телесные повреждения получили трое пассажиров авто, также иностранцы, из них один несовершеннолетний - 17-летняя девушка. Все пострадавшие госпитализированы в Сколевской ЦРБ, их диагнозы уточняются:

  • житель г. Айдепраукле, 1998 года рождения, с диагнозом: ЗЧМТ, мозговая кома, рваная рана теменной области головы;
  • жительница г. Айдепраукле, 2001 года рождения, с диагнозом: тупая травма живота,
  • жительница г. Айдепраукле, 1978 года рождения, с диагнозом, с диагнозом: рваная рана теменной области головы;
  • житель г. Айдепраукле, 1979 года рождения, с диагнозом: ушиб грудной клетки.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.