лес, пропал, пенсионерУ Кам’янка-Бузькому районі рятувальники шукають 70-річного львів'янина, який поїхав збирати ягоди та зник без вісті 8 червня. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

15 червня о 11:07 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Стриганка Кам’янка-Бузького району поїхав в ліс по ягоди та не повернувся чоловік, 1947 року народження. Пропалий безвісти є жителем м. Львова та поїхав збирати в ліс ягоди ще 8 червня. Із загубленим немає телефонного зв'язку.

Для пошуку зниклого залучили пошуково-рятувальну частину загону техічної служби ДСНС Львівщини, рятувальників із Кам’янка-Бузького районного відділу та працівників поліції.

На даний момент зниклого не знайдено.


В Каменка-Бугском районе спасатели ищут 70-летнего львовянина, который поехал собирать ягоды и пропал без вести 8 июня. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

15 июня в 11:07 к спасателям поступило сообщение о том, что в с. Стриганка Каменка-Бугского района поехал в лес за ягодами и не вернулся мужчина, 1947 года рождения. Пропал без вести является жителем г. Львова и поехал собирать в лес ягоды еще 8 июня. С потерявшимся нет телефонной связи.

Для поиска пропавшего привлекли поисково-спасательную часть отряда техичнои службы ГСЧС Львовщины, спасателей из Каменка-Бугского районного отдела и сотрудников полиции.

На данный момент пропавший не найден.