Лычаковская, ремонтМіський голова Львова Андрій Садовий повідомив, коли закінчиться капітальний ремонт вулиці Личаківської. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

На вул. Личаківській триває останній етап капітального ремонту дороги. Вже виконано реконструкцію ділянки вулиці Личаківської від вул. І. Мечникова до вул. Черемшини. Станом на сьогодні роботи зосередженні на відрізку від вул. Черемшини до вул. Пасічної. Тривають роботи з облаштування трамвайного кільця на перехресті з вул. Пасічною.

"З 15 липня вже мають відкрити проїзд з вул. Долішньої на вул. Личаківську. Відкрити для проїзду вул. Личаківську ми плануємо з 1 вересня. Це і громадський транспорт, і трамвайне сполучення. Кільце зробили дуже якісно. Спочатку планували робити кільце іншого радіусу. Але для цього треба було би забрати 30 дерев. Ми тим проектом не пішли, ми відновили кільце по тому маршруту, який був раніше. Повністю проклали новий колектор, який був аварійний, кілька разів провалювався. Зараз кладуть бетонні плити, будемо брукувати. Всі складні роботи вже виконали, тільки час і погодні умови, а також щоб були якісні поступлення коштів у місцевий бюджет", - повідомив міський голова.

Також завершується робота з прокладання нового колектору на цій ділянці.


Городской председатель Львова Андрей Садовый сообщил, когда закончится капитальный ремонт улицы Лычаковской. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На ул. Лычаковской продолжается последний этап капитального ремонта дороги. Уже выполнена реконструкция участка улицы Лычаковской от ул. И. Мечникова до ул. Черемухи. На сегодня работы сосредоточены на отрезке от ул. Черемухи до ул. Пасечной. Продолжаются работы по обустройству трамвайного кольца на перекрестке с ул. Пасечной.

"С 15 июля уже должны открыть проезд с ул. Нижней на ул. Лычаковскую. Открыть для проезда ул. Лычаковскую мы планируем с 1 сентября. Это и общественный транспорт, и трамвайное сообщение. Кольцо сделали очень качественно. Сначала планировали делать кольцо другого радиуса. но для этого надо было бы забрать 30 деревьев. мы тем проектом не пошли, мы восстановили кольцо по тому маршруту, который был раньше. Полностью проложили новый коллектор, который был аварийный, несколько раз проваливался. Сейчас кладут бетонные плиты, будем брукуваты. Все сложные работы уже выполнили , Только время и погодные условия, а также чтобы были качественные поступления средств в местный бюджет ", - сообщил городской голова.

Также завершается работа по прокладке нового коллектора на этом участке.