муж, жена, ножУ Червонограді 43-річний чоловік напав на дружину и завдав їй множинних ударів ножем у живіт. Чоловіка затримали. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокурорами органів прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами вчинення на Львівщині двох замахів на вбивства, внаслідок яких, незважаючи на ступінь тяжкості отриманих тілесних ушкоджень, потерпілі вижили.

Зокрема, минулого тижня у м. Червонограді 43-річний чоловік у власному домі напав на 42-річну дружину та завдав множинних ударів ножем у живіт, грудну клітку та інші частини тіла. Сварка між подружжям виникла під час побутового конфлікту на ґрунті ревнощів. Довести злочинний умисел до завершення чоловіку завадила сусідка, яка почула крик та прибігла на допомогу.

Іще один епізод трапився у Золочеві, де 75-річний місцевий мешканець наніс своєму 32-річному родичу три удари ножем, пошкодивши легені, шлунок, печінку та селезінку.

За цими фактами зареєстровано кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.1 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство).

Крім цього, жителю Червонограда обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а мешканця Золочева суд відправив під домашній арешт (у зв’язку із станом здоров’я та похилим віком). Досудове розслідування триває. Відповідно до вимог ст.68 КК України, у разі доведення вини, зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.


В Червонограде 43-летний мужчина напал на жену и нанес ей множественные удары ножом в живот. Мужчину задержали. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Прокурорами органов прокуратуры области осуществляется процессуальное руководство в уголовном производстве по фактам совершения на Львовщине двух покушений на убийства, в результате которых, несмотря на степень тяжести полученных телесных повреждений, пострадавшие выжили.

В частности, на прошлой неделе в г.. Червонограде 43-летний мужчина в собственном доме напал на 42-летнюю жену и нанес множественные удары ножом в живот, грудную клетку и другие части тела. Ссора между супругами возникла во время бытового конфликта на почве ревности. Довести преступный умысел до конца мужчине помешала соседка, которая услышала крик и прибежала на помощь.

Еще один эпизод произошел в Золочеве, где 75-летний местный житель нанес своему 32-летнему родственнику три удара ножом, повредив легкие, желудок, печень и селезенку.

По этим фактам зарегистрировано уголовные производства по признакам уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.15 ч.1 ст. 115 УК Украины (покушение на умышленное убийство).

Кроме этого, жителю Червонограда избрана мера пресечения в виде содержания под стражей, а жителя Золочева суд отправил под домашний арест (в связи с состоянием здоровья и преклонным возрастом). Досудебное расследование продолжается. Согласно требованиям ст.68 УК Украины, в случае доказательства вины, злоумышленникам грозит наказание в виде лишения свободы на срок до 10 лет.