вор, полицияВночі у Львові власник квартири викликав поліцію,  коли зрозумів, що до його житла хтось проник. Патрульні виявили в квартирі раніше судимого чоловіка. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні, близько першої години ночі, на телефон 102 зателефонував заявник та повідомив, що хтось проник до його житла. Чоловік попросив прибути якнайшвидше, оскільки його квартиру вже обкрадали.

Патрульні оперативно прибули на місце події та побачили сліди злому вікна. Інспектори зайшли до квартири та виявили там невідомого, який згодом визнав, що за допомогою викрутки проник у приміщення. Чоловіка перевірили в базі даних та з’ясували, що 19-річний мешканець Львівської області має багате кримінальне минуле: грабіж, викрадення автомобіля та ін. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка передали слідчим Франківського відділу поліції.


Ночью во Львове владелец квартиры вызвал полицию, когда понял, что в его жилье кто-то проник. Патрульные обнаружили в квартире ранее судимого мужчину. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня, около часа ночи, на телефон 102 позвонил заявитель и сообщил, что кто-то проник в его жилье. Мужчина попросил прибыть как можно быстрее, поскольку его квартиру уже обворовывали.

Патрульные оперативно прибыли на место происшествия и увидели следы взлома окна. Инспекторы зашли в квартиру и обнаружили там неизвестного, который впоследствии признал, что с помощью отвертки проник в помещение. Мужчину проверили в базе данных и выяснили, что 19-летний житель Львовской области имеет богатое криминальное прошлое: грабеж, угон автомобиля и др. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу. Мужчину передали следователям Франковского отдела полиции.