детские клубы, кружкиЦього року проведуть капітальні ремонти приміщень дитячих клубів та відкриють нові гуртки для короткого перебування дітей. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради, інформує "Щоденний Львів". 

У міськраді запевнили: "Цього року капітальний ремонт приміщень дитячих клубів та проведення ремонтних робіт у дитячих клубах заплановано в будинках №3 на вулиці Святого Теодора, №12 та №18 на вулиці Огієнка, №10 на вулиці Корольова, №64 на вулиці Пасічній і №29 на вулиці Науковій на загальну суму 4 500 000 гривень".


В этом году проведут капитальный ремонт помещений детских клубов и откроют новые кружки для короткого пребывания детей. Об этом сообщили в пресс-службе Львовского городского совета, информирует "Ежедневный Львов". 

В горсовете заверили: "В этом году капитальный ремонт помещений детских клубов и проведения ремонтных работ в детских клубах запланирован в домах №3 на улице Святого Теодора, №12 и №18 на улице Огиенко, №10 на улице Королева, №64 на улице Пасечной и №29 на улице Научной на общую сумму 4500000 гривен".