ДТП, пешеход, розыскПоліція просить допомогти встановити особу водія, який скоїв наїзд на пішохода у Турківському районі та втік з місця події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 15 квітня. Близько 6.30 до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Нижнє Висоцьке Турківського району на проїзній частині виявлено чоловіка з тілесними ушкодженнями. У лікарні медики поставили йому діагноз "перелом ключиці, переломи ребер, відкрита черепно-мозкова травма, травматичний шок". Чоловік перебуває у комі.

Як встановили правоохоронці, травми потерпілий отримав внаслідок наїзду невстановленого автомобіля.

"Прохання до всіх, хто був очевидцем цієї ДТП або може допомогти встановити особу водія чи місцезнаходження автомобіля, яким було скоєно наїзд, зголоситись на оперативну лінію 102", - звертаються правоохоронці.


Полиция просит помочь установить личность водителя, который совершил наезд на пешехода в Туркивском районе и скрылся с места происшествия. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 15 апреля. Около 6.30 в полицию поступило сообщение о том, что в селе Нижнее Высоцкое Турковского района на проезжей части обнаружен мужчина с телесными повреждениями. В больнице медики поставили ему диагноз "перелом ключицы, переломы ребер, открытая черепно-мозговая травма, травматический шок". Мужчина находится в коме.

Как установили правоохранители, травмы пострадавший получил в результате наезда неустановленного автомобиля.

"Просьба ко всем, кто был очевидцем этого ДТП или может помочь установить личность водителя или местонахождение автомобиля, которым был совершен наезд, сообщить на оперативную линию 102", - обращаются правоохранители.