заведения, опасные, списокСпеціальна комісія на Львівщині визначила 6 об'єктів масового скупчення людей, в яких небезпечно перебувати. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Львівська обласна державна адміністрація спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій у Львівській області проводять перевірку місць скупчення людей на предмет дотримання норм пожежної безпеки Львівщини.

За інформацією ДСНС у Львівській області, усього на території області є 2059 об’єктів скупчення людей. На даний момент триває перевірка 500 об’єктів, які проводяться за участі представників органів місцевого самоврядування, окрім того, активну участь бере громадськість та ЗМІ.

Станом на сьогодні, склали 126 адміністративних протоколів. Суми протоколів,  за якими накладається адміністративне стягнення, коливаються від 34 до 170 грн.

Окрім того, на території Львівщини є 6 об’єктів,  у яких знаходитися небезпечно, зокрема:  розважальний центр "Мі100", культурно-освітній центр ім. О. Довженка, центр творчості дітей та юнацтва Галичини,  універмаг "Львів",  нічний клуб "Хіреш" та дискоклуб у Буському районі.

Власники цих закладів повинні усунути всі невідповідності щодо пожежної безпеки у найкоротші терміни. У випадку подальшого недотримання норм пожежної безпеки ці  об’єкти закриють.

Зазначимо, що позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей розпочалися у квітні та триватимуть до травня поточного року.


Специальная комиссия во Львовской области определила 6 объектов массового скопления людей, в которых опасно находиться. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Львовская областная государственная администрация совместно с Государственной службой Украины по чрезвычайным ситуациям во Львовской области проводят проверку мест скопления людей на предмет соблюдения норм пожарной безопасности Львовщины.

По информации ГСЧС во Львовской области, всего на территории области 2059 объектов скопления людей. На данный момент проводится проверка 500 объектов, которые осуществляется с участием представителей органов местного самоуправления, кроме того, активное участие принимает общественность и СМИ.

На сегодня, составили 126 административных протоколов. Суммы протоколов, по которым налагается административное взыскание, колеблются от 34 до 170 грн.

Кроме того, на территории Львовщины есть 6 объектов, в которых находиться опасно, в частности: развлекательный центр "Ми100", культурно-образовательный центр им. А. Довженко, центр творчества детей и юношества Галичины, универмаг "Львов", ночной клуб "Хиреш" и дискоклуб в Бусском районе.

Владельцы этих заведений должны устранить все несоответствия пожарной безопасности в кратчайшие сроки. В случае дальнейшего несоблюдения норм пожарной безопасности эти объекты закроют.

Отметим, что внеплановые проверки объектов с массовым пребыванием людей начались в апреле и продлятся до мая текущего года.