кот, спасатели, дерево, рекаБуські рятувальники у селі Журатин визволили з водяного полону кошеня. Про це повідомляє "Буське радіо". 

Сьогодні вранці, 16 березня, до чергового Буського районного відділення ДПРЧ-14 надійшло повідомлення про те, що у селі Журатин на заплаві річки Полтва у водяній пастці опинився домашній кіт. Тварина перебувала на дереві біля річки, яка через паводок вийшла у заплаву, і не могла самостійно дістатись берега. Районні рятувальники виїхали на місце події. За допомогою надувного рятувального човна вдалося дістатися до переляканої тварини та врятувати її.


Бусские спасатели в селе Журатин освободили из водяного плена котенка. Об этом сообщает "Буское радио". 

Сегодня утром, 16 марта, в очередной Бугского районного отделения ДПРЧ-14 поступило сообщение о том, что в селе Журатин на пойме реки Полтва в водяной ловушке оказался домашний кот. Животное находилось на дереве у реки, которая из-за паводка вышла в заводь, и не могло самостоятельно добраться до берега. Районные спасатели выехали на место происшествия. С помощью надувного спасательного лодки удалось добраться до испуганного питомца и спасти его.