Митну площу у Львові звільнять від атракціонів. На сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу "Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.06.2017 №2043 «Про затвердження Положення про порядок надання послуг у сфері відпочинку та розваг на території м. Львова".

"Проект ухвали підготовлено з метою заборони розміщення об’єктів для надання послуг у сфері відпочинку та розваг за адресою пл. Митна, у зв’язку з завершенням капітального ремонту пл. Митної та фасаду Музею сакральної барокової скульптури Пінзеля", - доповіла директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.


На сессии Львовского городского совета приняли постановление "О внесении изменений в постановление городского совета от 08.06.2017 №2043 "Об утверждении Положения о порядке предоставления услуг в сфере отдыха и развлечений на территории Львова".

"Проект постановления подготовлен с целью запрета размещения объектов для предоставления услуг в сфере отдыха и развлечений по адресу пл. Таможенная, в связи с завершением капитального ремонта ул. Таможенной и фасада Музея сакральной барочной скульптуры Пинзеля", - отметила директор департамента экономического развития Ирина Кулинич.