вор, суд, кражаНа Львівщині до 3 років і 2 місяців позбавлення волі засуджено "серійного" крадія. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Городоцька місцева прокуратура підтримала обвинувачення у суді стосовно 20-річного яворівчанина, який обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ч.ч. 2,3 ст.185 КК україни (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, що завдала значної шкоди потерпілому, вчинена повторно).

Обвинувачений, раніше судимий за злочини проти власності, на шлях виправлення не став, натомість у період 2016-2018 років скоїв 24 крадіжки у м. Яворів. Крадій викрадав з будинків, а також нежитлових приміщень місцевих мешканців, в основному, будівельні інструменти і матеріали, побутову хімію, чорні та кольорові метали. Загальна сума збитків становила понад 96 тис грн.

Під час досудового розслідування до зловмисника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вироком Яворівського районного суду Львівської області чоловіка визнано винним та засуджено до 3 років та 2 місяців позбавлення волі. Крім цього, на користь потерпілого стягнуто моральну шкоду у розмірі 5 тис. грн. та майже 8 тис. грн. судових витрат.

До набрання вироком законної сили, засуджений перебуватиме у Львівській установі виконання покарань №19.


На Львовщине до 3 лет и 2 месяцев лишения свободы осужден "серийного" вора. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Городокская местная прокуратура поддержала обвинение в суде в отношении 20-летнего яворовчанина, который обвинялся в совершении преступления, предусмотренного ч.ч. 2,3 ст.185 УК Украины (кража, соединенная с проникновением в жилье, другое помещение или хранилище, причинившая значительный ущерб потерпевшему, совершенная повторно).

Обвиняемый, ранее судимый за преступления против собственности, на путь исправления не стал, вместо этого в период 2016-2018 годов совершил 24 кражи в г. Яворов. Вор похищал из домов, а также нежилых помещений местных жителей, в основном, строительные инструменты и материалы, бытовую химию, черные и цветные металлы. Общая сумма ущерба составила более 96 тыс. грн.

Во время досудебного расследования к злоумышленнику применена мера пресечения в виде содержания под стражей.

Приговором Яворовского районного суда Львовской области мужчину признали виновным и приговорили к 3 годам и 2 месяцам лишения свободы. Кроме этого, в пользу потерпевшего взыскан моральный ущерб в размере 5 тыс. грн. и почти 8 тыс. грн. судебных расходов.

До вступления приговора в законную силу, осужденный будет находиться во Львовском учреждении исполнения наказаний №19.