журналист, Роман Кисиль, похороныУ Дрогобичі похоронили загиблого у ДТП журналіста Романа Кісіля та його матір.

Як повідомляє ZAXID.NET, у Дрогобичі 15 січня о 18:00 відбувся парастас за 37-річним журналістом Романом Кісілем та його матір'ю, які трагічно загинули 10 січня в автокатастрофі у Польщі. Парастас відбувся у будинку за адресою вул. Видова 25 у Дрогобичі. Похорон розпочався у середу, 16 січня, об 11:00. Поховають Романа та його матір Надію на цвинтарі у Дрогобичі.

Нагадаємо, 10 січня у ДТП поблизу Радома в Польщі загинув відомий український журналіст, уродженець Дрогобича Роман Кісіль. У ДТП постраждали також дружина та донька журналіста.

Уродженець Дрогобича Роман Кисіль раніше працював кореспондентом агенції УНІАН у Польщі, а потім в Польсько-українській фундації співпраці.


В Дрогобыче похоронили погибшего в ДТП журналиста Романа Кисиля и его мать. Как сообщает ZAXID.NET, в Дрогобыче 15 января в 18:00 состоялся парастас по 37-летнему журналисту Роману Кисилю и его матери, которые трагически погибли 10 января в автокатастрофе в Польше. Парастас состоялся в доме по адресу ул. Видовая 25 в Дрогобыче. Похороны начался в среду, 16 января, в 11:00. Похоронят Романа и его мать Надежду на кладбище в Дрогобыче.

Напомним, 10 января в ДТП около Радома в Польше погиб известный украинский журналист, уроженец Дрогобыча Роман Кисиль. В ДТП пострадали также жена и дочь журналиста.

Уроженец Дрогобыча Роман Кисель ранее работал корреспондентом агентства УНИАН в Польше, а затем в Польско-Украинской фундации сотрудничества.