монастырь, убил, судУродженець Одеси у Львові вбив 73-річну жінку на території монастиря імені святого Йосифа Обручника. За вбивство і грабіж його засуджено до 10 років ув’язнення. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська місцева прокуратура №1 здійснювала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно 47-річного чоловіка, який обвинувачувався в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України) та грабежі (ч.2 ст.186 КК України). Один із злочинів чоловік скоїв 03.07.2015 року на території Монастиря імені святого Йосифа Обручника у Львові. Саме тоді на ґрунті особистої неприязні, під час словесного конфлікту, чоловік задушив 73-річну жінку. Крім цього, слідство встановило, що зловмисник здійснив викрадення майна у львів’янина на суму понад 1000 грн.

Прокуратура довела вину порушника. За результатами судового розгляду, йому призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.


Уроженец Одессы во Львове убил 73-летнюю женщину на территории монастыря имени святого Иосифа Обручника. За убийство и грабеж он осужден к 10 годам заключения. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Львовская местная прокуратура №1 осуществляла процессуальное руководство в уголовном производстве в отношении 47-летнего мужчины, который обвинялся в умышленном убийстве (ч.1 ст.115 УК Украины) и грабеже (ч.2 ст.186 УК Украины). Один из преступлений мужчина совершил 03.07.2015 года на территории монастыря имени святого Иосифа Обручника во Львове. Именно тогда на почве личной неприязни, во время словесного конфликта, мужчина задушил 73-летнюю женщину. Кроме этого, следствие установило, что злоумышленник совершил кражу имущества в львовянина на сумму свыше 1000 грн.

Прокуратура доказала вину нарушителя. По результатам судебного разбирательства ему назначено наказание в виде 10 лет лишения свободы.