суд, автомобиль, стрельбаУ Львові судитимуть 41-річного львів'янина, який у стані алкогольного сп'яніння стріляв по автомобілях. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Під процесуальним керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 41-річного львів’янина, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене із застосуванням заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень предмета).

Інцидент трапився цьогоріч у листопаді. Як було встановлено досудовим розслідуванням, зловмисник у стані алкогольного сп’яніння, перебуваючи на одній із вулиць Сихівського району Львова здійснив низку пострілів із травматичного пістолету в кузови двох припаркованих автомобілів. При цьому чоловік вигукував нецензурну лайку. Дії порушника завдали власникам авто матеріальної шкоди на загальну суму майже 11 тис грн.

Обвинувальний акт скеровано до Сихівського районного суду м. Львова. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


Во Львове будут судить 41-летнего львовянина, который в состоянии алкогольного опьянения стрелял по автомобилям. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководства Львовской местной прокуратуры №1 завершено досудебное расследование в уголовном производстве в отношении 41-летнего львовянина, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.4 ст.296 УК Украины (хулиганство, то есть грубое нарушение общественного порядка по мотивам явного неуважения к обществу, сопровождающееся особой дерзостью или исключительным цинизмом, совершенное с применением заранее заготовленного для нанесения телесных повреждений предмета).

Инцидент произошел в этом году в ноябре. Как было установлено досудебным расследованием, злоумышленник в состоянии алкогольного опьянения, находясь на одной из улиц Сыховского района Львова совершил ряд выстрелов из травматического пистолета в кузова двух припаркованных автомобилей. При этом мужчина выкрикивал нецензурную брань. Действия нарушителя нанесли владельцам авто материальный ущерб на общую сумму почти 11 тыс грн.

Обвинительный акт направлен в Сыховский районный суд г. Львова. Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от 3 до 7 лет.