Сколевские Бескиди, чай, АТОКарпатські чаї від проекту "Збереження карпатських пралісів" поїхали в зону АТО. Ці чаї виготовлені з екологічно чистої сировини, яка зібрана на території НПП "Сколівські Бескиди", який є учасником даного проекту. Про це повідомляється на офіційному сайті НПП "Сколівські Бескиди". 

Від проекту "Збереження карпатских пралісів" було передано карпатські чаї для воїнів 14 ОМБР третього батальону. Військовий капелан Ульмар Михайло, який знає про АТО не з розповідей, а особисто там був, подякував за надану допомогу і пообіцяв обов'язково передати воїнам. Всього було передано 10 видів чаїв понад 50 пачок.

"Надіємось, що наші чаї зможуть зігріти воїнів у холодну зиму та надати їм міцного здоров'я", - говорять у НПП "Сколівські Бескиди".

Довідка SQ. Проект "Збереження карпатських пралісів" впроваджує Українське товариство охорони птахів у партнерстві та за фінансової підтримки Франкфуртського зоологічного товариства (Німеччина). До проекту залучено дев’ять національних природних парків, розташованих у зоні зростання пралісів і старовікових лісів: Карпатський, Верховинський, Черемоський, Вижницький, Сколівські Бескиди, Гуцульщина, Синевір, Ужанський та "Зачарований край".


Карпатские чаи от проекта "Сохранение карпатских лесов" поехали в зону АТО. Эти чаи изготовлены из экологически чистого сырья, собранного на территории НПП "Сколевские Бескиды", который является участником данного проекта. Об этом сообщается на официальном сайте НПП "Сколевские Бескиды". 

От проекта "Сохранение Карпатских лесов" было передано карпатские чаи для воинов 14 ОМБР третьего батальона. Военный капеллан Ульмар Михаил, знающий об АТО по рассказам, а лично там бывавший, поблагодарил за оказанную помощь и пообещал обязательно передать воинам. Всего было передано более 50 пачек 10 видов чая.

"Надеемся, что наши чаи смогут согреть воинов в холодную зиму и обеспечить им крепкое здоровье", - говорят в НПП «Святые Бескиды».

Справка SQ. Проект "Сохранение карпатских лесов" внедряет Украинское общество охраны птиц в партнерстве и при финансовой поддержке Франкфуртского зоологического общества (Германия). К проекту привлечены девять национальных парков, расположенных в зоне роста лесов и старовозрастных лесов: Карпатский, Верховенский, Черемошский, Вижницкий, Святые Бескиды, Гуцульщина, Синевир, Ужанский и "Зачарованный край".