Убийство, соседка, нож​У Львові п’яний чоловік завдав смертельних ударів пенсіонерці.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Залізничний відділ поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з будинків по вул. Виговського про сімейну сварку в квартирі сусідів. На місце події виїхали правоохоронці. У квартирі вони виявили тіло літньої жінки.

"Встановлено, що загибла – 77-річна львів’янка. Вона доглядала за своєю хворою сусідкою, з якою проживала в одному під’їзді. У цієї хворої жінки є син, котрий в той день прийшов до матері у стані алкогольного сп’яніння, посварився з сусідкою і наніс їй кілька ударі по голові. Внаслідок отриманих травм жінка померла на місці події.

Чим зловмисник наносив удари, зараз встановлюють експерти – біля тіла лежали молоток і табуретка", – розповів заступник начальника Залізничного відділу поліції підполковник поліції Роман Білик.

Проводиться досудове розслідування.


Во Львове пьяный мужчина нанес смертельные удары пенсионерке.

Об этом сообщает отдел коммуникации Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В Железнодорожный отдел полиции поступило сообщение от жителя одного из домов по ул. Выговского о семейной ссоре в квартире соседей.

На место происшествия выехали правоохранители. В квартире они обнаружили тело пожилой женщины. "Установлено, что погибшая - 77-летняя львовянка. Она ухаживала за своей больной соседкой, с которой проживала в одном подъезде. У этой больной женщины есть сын, который в тот день пришел к матери в состоянии алкогольного опьянения, поссорился с соседкой и нанес ей несколько ударов по голове.

В результате полученных травм женщина скончалась на месте происшествия. Чем злоумышленник наносил удары, сейчас устанавливают эксперты - у тела лежали молоток и табуретка", - рассказал заместитель начальника Железнодорожного отдела полиции подполковник полиции Роман Билык.

Проводится досудебное расследование.