ДТП, скораяУ Львові, на перехресті Стрийська – В.Великого автомобіль швидкої медичної допомоги влетів в підземний перехід. Про це повідомляє керівник ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич.

ДТП сталася сьогодні, о 04:00. Автомобіль швидкої медичної допомоги "влетів" в підземний перехід (зі сторони ЛАЗу).

На 07:00 автомобіль швидкої забрали, місце зіткнення прибрали.

"Зі слів свідків, ДТП трапилася ніби через те, що жінка переходила дорогу (чи по пішохідному - не відомо, так як ніхто не бачив), і її збили, після чого полетіли в стінку переходу. Жінка жива, забрала інша швидка".

Ігор Зінкевич

Пізніше від працівників швидкої в приватні надійшло уточнення: жінку не збили, вона – пасажир швидкої, після ДТП лікар надавав їй медичну допомогу. Також постраждав водій карети швидкої допомоги і ще один чоловік - працівник медичної бригади. Загалом троє потерпілих.

Як повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 15 листопада, близько четвертої ранку на вулиці Стрийській у Львові.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій карети швидкої медичної допомоги не впорався з керуванням та скоїв наїзд на перешкоду, а саме на огорожу підземного переходу. Троє осіб, котрі перебували у салоні автомобіля – 42-річна жінка та двоє чоловіків віком 56 та 64 роки, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

8cfd38200b01e1bd25ddd3c1c9bddef9.md.jpg 276aed8387959c605e9a3c18f0a6fd4f.md.jpg


Во Львове, на перекрестке Стрыйская - В. Великого автомобиль скорой медицинской помощи влетел в подземный переход. Об этом сообщает руководитель ОО "Варта 1" Игорь Зинкевич.

ДТП произошло сегодня, в 04:00. Автомобиль скорой медицинской помощи "влетел" в подземный переход (с стороны ЛАЗа).

На 07:00 автомобиль скорой забрали, место столкновения убрали.

"По словам свидетелей, ДТП произошло якобы из-за того, что женщина переходила дорогу (по пешеходному ли переходу - неизвестно, так как никто не видел), и ее сбили, после чего полетели в стенку перехода. Женщина жива, забрала другая скорая".

Игорь Зинкевич

Позднее от работников скорой неофициально поступило уточнение: женщину не сбили, она - пассажир скорой, после ДТП врач оказывал ей медицинскую помощь. Также пострадал водитель кареты скорой помощи и еще один человек - работник медицинской бригады. Всего трое пострадавших.

Как сообщил отдел коммуникации полиции Львовской области, дорожно-транспортное происшествие произошло сегодня, 15 ноября, около четырех утра на улице Стрыйской во Львове.

Как предварительно установили правоохранители, водитель кареты скорой медицинской помощи не справился с управлением и совершил наезд на препятствие, а именно на ограждение подземного перехода. Три человека, которые находились в салоне автомобиля - 42-летняя женщина и двое мужчин в возрасте 56 и 64 года, получили телесные повреждения и были госпитализированы.

Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - до трех лет ограничения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет.