Дрогобыч, мобилизация, ученияЗ 14 по 17 листопада у Дрогобичі проводяться навчальні мобілізаційні заходи на випадок проведення військових дій. Про це повідомляє "Дрогобиччина – новини краю". 

В ході навчань відпрацьовують програму з мобілізації населення та техніки на випадок проведення військових дій. Про це повідомив головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Ярослав Янушевич під час наради у Дрогобицькій міській раді. Як зазначив посадовець, у навчальній програмі буде задіяно три локації: Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, КП "ЖЕО" та ПрАТ ТЕК "Західукртранс".

Нагадаємо, у Дрогобичі систематично вмикають систему оповіщення з метою перевірки її стану та готовності на випадок проведення військових дій.


С 14 по 17 ноября в Дрогобыче проводятся учебные мобилизационные меры на случай проведения военных действий. Об этом сообщает "Дрогобиччина - новости края". 

В ходе учений будут отрабатывают программу по мобилизации населения и техники на случай проведения военных действий. Об этом сообщил главный специалист по мобилизационной работе и взаимодействию с правоохранительными органами Ярослав Янушевич на совещания в Дрогобычском городском совете. Как отметил чиновник, в учебной программе будет задействовано три локации: Дрогобычский государственный педагогический университет имени Ивана Франко, КП "ЖЭО" и ЗАО ТЭК "Западукртранс".

Напомним, в Дрогобыче систематически включают систему оповещения с целью проверки ее состояния и готовности на случай проведения военных действий.