вор, школы, полицияВ Бродах поліцейські затримали серійного злодія, який "спеціалізувався" переважно на крадіжках з різних установ та навчальних закладів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Бродівського відділення поліції затримали раніше неодноразово судимого 28-річного місцевого мешканця та повідомили йому про підозру у скоєнні семи крадіжок. Триває перевірка щодо його причетності до інших злочинів.

"Чоловік здебільшого вчиняв крадіжки у навчальних закладах, державних та інших установах. Зазвичай він заходив у будівлю та зазирав у незачинені кабінети. Якщо когось не було на робочому місці, то брав усе, що знайшов: гроші, мобільні телефони, особисті речі. Так, наприкінці серпня зловмисник викрав у місцевій гімназії ноутбук "Асус", в одній із сільрад – гроші та мобільний телефон. Під час однієї з таких крадіжок він і був затриманий", - розповів начальник Бродівського відділення поліції Йосип Галицький.

В ході розслідування з’ясувалося, що чоловік причетний до низки крадіжок, вчинених на території Львівщини та Рівненщини. Він затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактами відкриті кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).


В Бродах полицейские задержали серийного вора, который "специализировался" преимущественно на кражах в различных учреждениях и учебных заведениях. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Работники Бродовского отделения полиции задержали ранее неоднократно судимого 28-летнего местного жителя и сообщили ему о подозрении в совершении семи краж. Продолжается проверка его причастности к другим преступлениям.

"Мужчина в основном совершал кражи в учебных заведениях, государственных и других учреждениях. Обычно он заходил в здание и заглядывал в незакрытые кабинеты. Если кого-то не было на рабочем месте, то брал все, что нашел: деньги, мобильные телефоны, личные вещи. Так, в конце августа злоумышленник похитил в местной гимназии ноутбук "Асус", в одном из сельсоветов - деньги и мобильный телефон. Во время одной из таких краж он и был задержан", - рассказал начальник Бродовского отделения полиции Иосиф Галицкий.

В ходе расследования выяснилось, что мужчина причастен к ряду краж, совершенных на территории Львовщины и Ровенщины. Он задержан в порядке ст. 208 Уголовно-процессуального кодекса Украины. По фактам открыты уголовные производства по ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража).