Мазда, сбила, улица Шевченко, ДТПУ Львові на вулиці Шевченка водій Mazda збив чоловіка, забрав його у машину – нібито доставити у лікарню, проте вивіз та викинув на узбіччі. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні вночі. Патрульних викликав чоловік, який став свідком того, як автомобіль Mazda чорного кольору збив людину. З транспортного засобу вийшли невідомі та забрали пішохода в автомобіль зазначивши, що завезуть його до медичного закладу. Очевидець надав усі дані автомобіля. Тим часом інший екіпаж отримав виклик з вулиці Михайла Кричевського від громадянина, який стверджував, що його збив автомобіль. Чоловік був зі слідами, схожими на кров на одязі та обличчі. Він розповів, що збили його на вулиці Шевченка і сказали, що доставлять у лікарню. Натомість чоловіка відвезли в невідомому напрямку і викинули на узбіччі. Чоловіка госпіталізували.

Взагалі за ніч у Львові та на дорогах державного значення сталося 5 наїздів на пішоходів за ніч і ранок, двоє з шести постраждалих загинули.


Во Львове на улице Шевченко водитель Mazda сбил мужчину, забрал его в машину - якобы доставить в больницу, однако вывез и выбросил на обочине. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Дорожно-транспортное происшествие произошло сегодня ночью. Патрульных вызвал мужчина, который стал свидетелем того, как автомобиль Mazda черного цвета сбил человека. С транспортного средства вышли неизвестные и забрали пешехода в автомобіль, отметив, что завезут его в медицинское учреждение. Очевидец предоставил все данные автомобиля. Тем временем другой экипаж получил вызов с улицы Михаила Кричевского от гражданина, который утверждал, что его сбил автомобиль. Мужчина был со следами, похожими на кровь на одежде и лице. Он рассказал, что сбили его на улице Шевченко и сказали, что доставят в больницу. Зато мужчины увезли в неизвестном направлении и выбросили на обочине. Мужчину госпитализировали.

В целом, за ночь во Львове и на дорогах государственного значения произошло 5 наездов на пешеходов за ночь и утро, двое из шести пострадавших погибли.