девочка, закрылась, квартираРятувальники допомогли бабусі відкрити двері квартири, в якої зачинилася 10-річна онука. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

14 вересня о 22:56 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Львові на вул. Кульпарківська, 135 на п’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку необхідна допомога по відкриванню дверей в квартирі, де знаходиться дівчинка, 2007 року народження. До рятувальників звернулася по допомогу бабця, і повідомила, що її онука не відкриває дверей.

На місце події виїхали рятувальники 4 ДПРЧ м. Львів. За допомогою колінчатого автопідйомника рятувальники забезпечили доступ в квартиру працівникам поліції. Дитина спала та медичної допомоги не потребувала.


Спасатели помогли бабушке открыть дверь квартиры, в которой закрылась 10-летняя внучка. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

14 сентября в 22:56 в Службу спасения "101" поступило сообщение, что в г. Львове на ул. Кульпарковская, 135 на пятом этаже девятиэтажного жилого дома необходима помощь по открыванию дверей в квартире, где находится девочка, 2007 года рождения. К спасателям обратилась за помощью бабушка, она сообщила, что ее внучка не открывает двери.

На место происшествия выехали спасатели 4 ДПРЧ Львов. С помощью коленчатого автоподъемника спасатели обеспечили доступ в квартиру работникам полиции. Ребенок спал и медицинской помощи не нуждалась.