"Електрон" готовий розпочати випуск автобусів середньої місткості. Наступного року вже можно буде купити перші взірці цих автобусів. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

"Електрон" готовий почати випускати автобуси середньої місткості, які місто купуватиме.

"З точки зору автобусів середньої місткості, то на сьогодні "Електрон" такі автобуси не випускає, але є добра новина: ми мали спільну зустріч з керівником "Електрону", і ЛКП "Львівелектротранс" і з цілою командою. І добрим є те, що "Електрон" готовий розпочати випуск автобусів середньої місткості і, я думаю, що наступного року ми традиційно купимо перші взірці тих автобусів, чим збільшимо кількість робочих місць на підприємстві і дійсно будемо мати у Львові ще один цікавий виріб. Ми будемо купляти і автобуси, і трамваї, і тролейбуси. Взагалі, згідно з програмою, яку ми впроваджуємо в життя, до 2020 року маємо на більше ніж 20% оновити весь громадських транспорт міста Львова. У наступному році, маючи підтримку Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку, ми отримаємо значні кошти на оновлення рухомого складу транспорту у місті", - зазначив мер.


"Электрон" готов начать выпуск автобусов средней вместимости. В следующем году уже можно будет купить первые образцы этих автобусов. Об этом сообщил городской голова Львова Андрей Садовой, передает пресс-служба Львовского городского совета.

"Электрон" готов выпускать автобусы средней вместимости, город будет покупать.

"С точки зрения автобусов средней вместимости, то сегодня "Электрон" такие автобусы не выпускает, но есть хорошая новость: мы имели совместную встречу с руководителем "Электрона", и ЛКП "Львовэлектротранс" и с целой командой. И хорошим является то, что "Электрон" готов начать выпуск автобусов средней вместимости и, я думаю, что в следующем году мы традиционно купим первые образцы тех автобусов, чем увеличим количество рабочих мест на предприятии и действительно будем иметь во Львове еще один интересный продукт. Мы будем покупать и автобусы, и трамваи и троллейбусы. Вообще, согласно программе, которую мы внедряем в жизнь, к 2020 году, мы должны на более чем 20% обновить весь общественный транспорт города Львова. В следующем году, имея поддержку Европейского банка реконструкции и развития и Европейского инвестиционного банка, мы получим значительные средства на обновление подвижного состава транспорта в городе", - отметил мэр.