АС "Западная", площадь РазныеВід сьогодні експрес-маршрути з АС "Західна" курсуватимуть до пл. Різні. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Для вирішення проблеми доїзду мешканців Львівської області до міста Львова було запущено експрес-маршрути від АС "Західна" до приміського вокзалу. Зокрема, від завтра, 15 вересня, буде продовжено маршрут 6 транспортних засобів до площі Різні. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

"Порядок курсування транспорту приміських маршрутів визначений законодавством, де чітко вказано, що вони мають курсувати до першої автостанції. Львівська міська рада постійно співпрацює з ЛОДА щодо спільного і комплексного вирішення проблеми доїзду мешканців Львівської області до міста Львова. З урахуванням цього було запущено експрес-маршрути від АС "Західна" до приміського вокзалу. Від завтра, 15 вересня, 6 транспортних засобів будуть продовжені до площі Різні. Інтервал руху буде 15 хв., автобуси курсуватимуть із 7:20 до 10:15 та з 16:00 до 19:30. Позиція міської ради залишається такою ж, ми планово працюємо, відслідковуємо пасажиропотоки, шукаємо можливості додавання нового транспорту. Залишається лише проблема з водіями, але крок за кроком ми врегульовуємо ці питання, відслідковуючи ті тенденції, що є на ринку перевезення пасажирів", - зазначив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.


С сегодняшнего дня экспресс-маршруты с АС "Западная" будут курсировать до пл. Разные. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Для решения проблемы проезда жителей Львовской области в город Львов был запущен экспресс-маршруты от АС "Западная" до пригородного вокзала. В частности, завтра, 15 сентября, будет продлен маршрут 6 транспортных средств к площади разные. Об этом сообщил заместитель городского председателя Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Сергей Бабак.

"Порядок курсирования транспорта пригородных маршрутов определен законодательством, где четко указано, что они должны курсировать в первую автостанции. Львовский городской совет постоянно сотрудничает с ЛОГА относительно общего и комплексного решения проблемы проезда жителей Львовской области в город Львов. С учетом этого было запущено экспресс-маршруты от АС "Западная" до пригородного вокзала. с завтрашнего дня, 15 сентября, 6 транспортных средств будут продлены до площади разные. Интервал движения будет 15 мин., автобусы будут курсировать с 7:20 до 10:15 и с 16:00 до 19:30 . По ция городского совета остается такой же, мы планово работаем, отслеживаем пассажиропотоки, ищем возможности добавления нового транспорта. Остается только проблема с водителями, но шаг за шагом мы регулирует эти вопросы, отслеживая те тенденции, на рынке перевозки пассажиров ", - отметил заместитель городского головы Львова по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Сергей Бабак.