Улица Подвальная, схема движения, транспорт​На вул. Підвальній розділять смуги громадського і приватного транспорту та облаштують острівець безпеки.

Про це повідомила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Згідно з рішенням, відокремлену смугу для трамваїв і автобусів зроблять на вул. Підвальній у напрямку від вул. Руської до пл. Митної.

Крім того, на нерегульованому пішохідному переході через Підвальну на розі з вул. Братів Рогатинців облаштують острівець безпеки.

Додамо, що рух автомобілів по вул. Підвальній у зворотньому напрямку – від Митної – заборонений. Проїхати з Митної в напрямку пл. Данила Галицького автомобілі можуть по вул. Винниченка.


На ул. Подвальной во Львове разделят полосы общественного и частного транспорта и обустроят островок безопасности.

Об этом сообщила городская комиссия по безопасности дорожного движения.

Согласно решению, выделенную полосу для трамваев и автобусов сделают на ул. Подвальной в направлении от ул. Русской до пл. Мытной.

Кроме того, на нерегулируемом пешеходном переходе через Подвальную на углу с ул. Братьев Рогатинцев обустроят островок безопасности.

Добавим, что движение автомобилей по ул. Подвальной в обратном направлении - от Мытной - запрещено. Проехать с Мытной в направлении пл. Данилы Галицкого автомобили могут по ул. Винниченко.