сутенер, бордель, судУ Львові судитимуть жителя Вінниччини, якого підозрювали у вербуванні жінок в сексуальне рабство у борделях Китаю. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвомо прокуратури області, слідчі Нацполіції завершили досудове розслідування стосовно 55-річного жителя Вінницької області, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 cт.149 КК України (торгівля людьми, вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Нагадаємо, що правоохоронці затримали зловмисника цьогоріч 14 червня, в порядку ст.208 КПК України безпосередньо під час відправки дівчат у аеропорту "Бориспіль". Зловмисник достовірно знав, що двоє жінок із Миколаївщини опинились у складних життєвих обставинах (відсутнє житло, робота та гроші), скористався їх уразливим станом та у травні-червні 2018 року завербував їх для роботи у борделях Китаю.

Під час досудового розслідування, суд обрав чоловіку міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у розмірі 528 тис грн, яку він сплатив.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Галицького районного суду м. Львова для розгляду по суті. За вчинення такого злочину законом передбачено покарання у вигляді від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Во Львове будут судить жителя Винницкой области, подозреваемого в вербовке женщин в сексуальное рабство в борделях Китая. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководство и прокуратуры области, следователи Нацполиции завершили досудебное расследование в отношении 55-летнего жителя Винницкой области, который подозревался в совершении преступления, предусмотренного ч.2 cт.149 УК Украины (торговля людьми, совершенная по предварительному сговору группой лиц).

Напомним, правоохранители задержали злоумышленника в этом году 14 июня, в порядке ст.208 УПК Украины непосредственно во время отправки девушек в аэропорту "Борисполь". Злоумышленник достоверно знал, что две женщины из Николаевщины оказались в сложных жизненных обстоятельствах (отсутствует жилье, работа и деньги), воспользовался их уязвимым состоянием и в мае-июне 2018 года завербовал их для работы в борделях Китая.

Во время досудебного расследования, суд избрал мужчине меру пресечения в виде содержания под стражей с альтернативой внесения залога в размере 528 тыс. грн., которую он оплатил.

Обвинительный акт в уголовном производстве направлен в Галицкий районный суд г. Львов для рассмотрения по существу. За совершение такого преступления законом предусмотрено наказание в виде от 5 до 12 лет лишения свободы с конфискацией имущества.