змея, укус, девочкаУ львівській лікарні померла 4-річна дівчинка, яку привезли у неділю зі Сколівської ЦМЛ з діагнозом "укус змії". Про це повідомляє ZAXID.NET

У вівторок, 14 серпня, о 17:50 у Сихівський відділок поліції надійшла інформація про те, що у Чорнобильській лікарні (Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі), що на вул. Дністерській, 27, померла 4-річна дитина, яку доставили з Сколівської лікарні після укусу змії.

"Від лікаря поступило повідомлення, про те, що 14 серпня о 11:55 в приміщенні лікарні померла дівчинка 2014 року народження, мешканка м. Львів. 12 серпня близько 1:00 дитину доставили зі Сколівської ЦМЛ з діагнозом: укус змії правої нижньої кінцівки", – повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини.

Нагадаємо, 11 серпня 4-річна дівчинка потрапила у реанімаційне відділення Сколівської лікарні через укус змії в ногу.


Во львовской больнице скончалась 4-летняя девочка, которую привезли в воскресенье из Сколевской ЦГБ с диагнозом "укус змеи". Об этом сообщает ZAXID.NET

Во вторник, 14 августа, в 17:50 в Сыховский участок полиции поступила информация о том, что в Чернобыльской больнице (Западноукраинском специализированном детском медицинском центре), на ул. Днистерской, 27 умер 4-летний ребенок, доставленный из Сколевской больницы после укуса змеи.

"От врача поступило сообщение о том, что 14 августа в 11:55 в помещении больницы умерла девочка 2014 года рождения, жительница г. Львов. 12 августа около 1:00 ребенка доставили из Сколевской ЦГБ с диагнозом: укус змеи правой нижней конечности", - сообщили в отделе коммуникации Главного управления Нацполиции Львовщины.

Напомним, 11 августа 4-летняя девочка попала в реанимационное отделение Сколевской больницы через укус змеи в ногу.