ДТП, пешеходНа автодорозі Київ-Чоп у Буському районі 19-річний хлопець на Ford Sierra поза межами пішохідного переходу збив пішохода. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 14 серпня близько 22:25 в с. Старий Милятин, Буського району, на автодорозі “Киів-Чоп”. Мешканець с. Старий Милятин 1999 року народження, керуючи автомобілем Ford Sierra, на проїжджій частині, поза межами пішохідного переходу, здійснив наїзд на пішохода - мешканця с. Старий Милятин 1974 року народження.

Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події. Обставини події встановлюються.


На автодороге Киев-Чоп в Бусском районе 19-летний парень на Ford Sierra вне пешеходного перехода сбил пешехода. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло 14 августа около 22:25 в с. Старый Милятин, Бусского района, на автодороге "Киев-Чоп". Житель с. Старый Милятин 1999 года рождения, управляя автомобилем Ford Sierra, на проезжей части, вне пешеходного перехода совершил наезд на пешехода - жителя с. Старый Милятин 1974 года рождения.

В результате ДТП пешеход от полученных травм погиб на месте происшествия. Обстоятельства происшествия устанавливаются.