Львовская политехника, стажировка студентов в Чехии, ШкодаЛьвівська політехніка підписала угоду про співпрацю з компанією ŠKODA TRANSPORTATION A.C. Про це повідомляє прес-служба Національного універсітета "Львівська політехніка".

Одна з найбільших чеських машинобудівних компаній – АТ ŠKODA TRANSPORTATION A.C  у м. Плзень пропонує студентам ІІМТ стажування з перспективою дальшого працевлаштування. Із цієї нагоди директор персоналу компанії Лумір Тесарж та ректор Національного університету "Львівська політехніка" Юрій Бобало підписали угоду про співпрацю.

На стажування та практику на виробничій і технічній базі підприємства залучатимуть студентів 4–5 курсів, насамперед транспортників і механіків. Для цього кандидатам треба пройти тест, який розміщено на сайті компанії, та онлайн-співбесіду. Стажування триватиме 3–6 місяців, упродовж яких студенти виконуватимуть завдання та проекти, спрямовані на поліпшення діяльності підприємства. Чеська сторона запропонувала компенсувати витрати на виготовлення потрібних документів, а також перебування українських студентів на час стажування.

Довідка SQ. Компанія ŠKODA TRANSPORTATION А.С. – провідний європейський виробник транспортних засобів для міського й залізничного транспорту. На сьогодні – це лідер у галузі рейкових транспортних засобів Центральної Європи.


Львовская политехника подписала соглашение о сотрудничестве с компанией ŠKODA TRANSPORTATION A.C. Об этом сообщает пресс-служба Национального университета "Львовская политехника".

Одна из крупнейших чешских машиностроительных компаний - АО ŠKODA TRANSPORTATION A.C в г. Плзень предлагает студентам ИИМТ стажировку с перспективой дальнейшего трудоустройства. По этому случаю директор по персоналу компании Лумир Тесарж и ректор Национального университета "Львовская политехника" Юрий Бобало подписали соглашение о сотрудничестве.

На стажировку и практику на производственной и технической базе предприятия будут привлекать студентов 4-5 курсов, прежде всего транспортников и механиков. Для этого кандидатам нужно пройти тест, который размещен на сайте компании, и онлайн-собеседование. Стажировка продлится 3-6 месяцев, в течение которых студенты будут выполнять задания и проекты, направленные на улучшение деятельности предприятия. Чешская сторона предложила компенсировать затраты на изготовление необходимых документов, а также пребывание украинских студентов на время стажировки.

Справка SQ. Компания ŠKODA TRANSPORTATION А.С. - ведущий европейский производитель транспортных средств для городского и железнодорожного транспорта. На сегодня - это лидер в области рельсовых транспортных средств Центральной Европы.