дорога, ремонтНа замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області, підрядною організацією розпочаті ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування Подзимир - Яструбичі - Корчин на ділянці с. Корчин - с. Гоголів Радехівського району. Про це повідомляє Служба автодоріг у Львівській області. 

14 травня, на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області, підрядною організацією розпочаті ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування Подзимир - Яструбичі - Корчин на ділянці с. Корчин - с. Гоголів Радехівського району.

На даний час проводяться роботи з розпушування існуючого дорожнього покриття для подальшого виконання робіт з посилення основи дорожнього одягу та влаштування асфальтобетону.


По заказу Службы автомобильных дорог в Львовской области, подрядной организацией начаты ремонтные работы на автомобильной дороге общего пользования Подзимир - Ястребичи - Корчин на участке с. Корчин - с. Гоголев Радеховского района. Об этом сообщает Служба автодорог в Львовской области. 

14 мая, на заказ Службы автомобильных дорог в Львовской области, подрядной организацией начаты ремонтные работы на автомобильной дороге общего пользования Подзимир - Ястребичи - Корчин на участке с. Корчин - с. Гоголев Радеховского района.

В настоящее время проводятся работы по рыхлению существующего дорожного покрытия для дальнейшего выполнения работ по усилению основания дорожной одежды и устройство асфальтобетона.