объездная, схема, Северный объездУ Службі автомобільних доріг у Львівській області розповіли про роботи з проектування Північного обходу м. Львова.

Як повідомили у Службі, наразі ведуться роботи з розробки проектної документації “Будівництво Північного обходу м. Львів”, протяжністю 24 км. На дорозі передбачено будівництво 1 моста, 3 естакад та 2 транспортних розв’язок у двох рівнях. Мова йде про частину об’їзної міста, яка з’єднає міжнародну трасу Київ - Чоп із трьома дорогами, що прямують від Львова до кордону з Польщею. Будівництво цієї дороги є надзвичайно важливим рішенням для підвищення безпеки та зручності учасників дорожнього руху. Адже ця автомобільна дорога розвантажить Південний обхід м. Львова, зменшить кількість транзитного транспорту через м. Львів і покращить екологічну ситуацію в регіоні.

На даний час проектною організацією вже завершені польові топогеодезичні роботи по всій протяжності проектної ділянки і розробляються основні проектні рішення. Згідно з домовленістю із Європейським Інвестиційним Банком, з квітня поточного року забезпечена співпраця проектної організації з інженером-консультантом — компанією “PPM Ltd”.

Нагадаємо, розробка документації для майбутнього будівництва, згідно з умовами договору, повинна бути завершена до кінця поточного року.

"Закликаємо небайдужих людей надавати свої пропозиції щодо будівництва автомобільної дороги Північний обхід м. Львова для подальшого їх врахування на електронну пошту", - повідомляє Служба автодоріг у Львівській області.


В Службе автомобильных дорог в Львовской области рассказали о работах по проектированию Северного обхода г. Львова. 

Как сообщили в Службе, сейчас ведутся работы по разработке проектной документации "Строительство Северного обхода г. Львова", протяженностью 24 км. На дороге предусмотрено строительство 1 моста, 3 эстакад и 2 транспортных развязок в двух уровнях. Речь идет о части объездной города, которая соединит международную трассу Киев - Чоп с тремя дорогами, следующие от Львова до границы с Польшей. Строительство этой дороги является чрезвычайно важным решением для повышения безопасности и удобства участников дорожного движения. Ведь эта автомобильная дорога разгрузит Южный обход. Львова, уменьшит количество транзитного транспорта через г. Львов и улучшит экологическую ситуацию в регионе.

В настоящее время проектная организация уже завершила полевые топогеодезические работы по всей протяженности проектной участка и разрабатывает основные проектные решения. Согласно договоренности с Европейским Инвестиционным Банком, с апреля текущего года обеспеченр сотрудничество проектной организации с инженером-консультантом - компанией "PPM Ltd".

Напомним, разработка документации для будущего строительства, согласно условиям договора, должна быть завершена до конца текущего года.

"Призываем неравнодушных людей предоставлять свои предложения по строительству автомобильной дороги Северный обход. Львов для дальнейшего их учета на электронную почту", - сообщает Служба автодорог в Львовской области.