эко-дорожки, отдыхНа Львівщині розробляють локації природного та екологічного відпочинку. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації. 

Управління туризму та курортів Львівської ОДА спільно із партнерами продовжує роботу на локаціями природного та екологічного відпочинку. За словами начальника управління Наталії Табаки, вже найближчим часом мандрівникам презентують інтерактивну карту таких локацій.

"Це безпосередньо екостежки на території Сколівського, Яворівського та Надсянського Національних природних парків та регіональних ландшафтних парків. Працюємо по пошуку локацій, де можна подивитись та відвідати території, на яких живуть звірі, де є цвітіння рослин. Зокрема у квітні на початку травня - це Долина диких тюльпанів, Долина барвінку, Долина диких орхідей. Ми спільно створюємо інтерактивну карту з такими локаціями і у найближчому майбутньому її презентуємо", - розповіла Наталя Табака.

Найцікавішими локаціями для мандрівників є території національних парків, адже вони поєднують корисний та пізнавальний відпочинок, вважає вона.

"До прикладу Яворівський національний парк, де можна побачити і коників тарпанів, і полежати на вуликах з бджолами, скуштувати яворівського пирога. Також там є локації обладнані альтанками, місцями для вогнища, а також облаштований відпочинок біля водойм", - зазначила начальник управління.

Також управління туризму та курортів працює над гастролокаціями.

"Це фермерські господарства, які відкриті для туристів. Це будуть смачні і приємні мандри, з моментами знайомства із тваринами та пропозиціями для відпочинку", - додала вона.


На Львовщине разрабатывают локации природного и экологического отдыха. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации. 

Управление туризма и курортов Львовской ОГА совместно с партнерами продолжает работу на локациями природного и экологического отдыха. По словам начальника управления Натальи Табаки, в ближайшее время путешественникам представляют интерактивную карту таких локаций.

"Это непосредственно экотропой на территории Сколевского, Яворивского и Надсянского Национального природных парков и региональных ландшафтных парков. Работаем по поиску локаций, где можно посмотреть и посетить территории, на которых живут звери, где есть цветения растений. В частности, в апреле в начале мая - это Долина диких тюльпанов, Долина барвинка, Долина диких орхидей. Мы совместно создаем интерактивную карту с такими локациями и в ближайшем будущем ее презентуем ", - рассказала Наталья Табака.

Наиболее интересными локациями для путешественников есть территории национальных парков, ведь они сочетают красный и познавательный отдых, считает она.

"К примеру Яворовский национальный парк, где можно увидеть и кузнечиков тарпанов, и полежать на ульях с пчелами, попробовать яворовского пирога. Также там есть локации оборудованы беседками, местами для костра, а также оснащен отдых у водоемов", - отметила начальник управления.

Также управление туризма и курортов работает над гастролокациямы.

"Это фермерские хозяйства, которые открыты для туристов. Это будут вкусные и приятные путешествия, с моментами знакомства с животными и предложениями для отдыха", - добавила она.