дорога, ремонтНа автодорозі Лукавець – Журавне відновлюють мостовий перехідНа Жидачівщині відновлюють дорожнє покриття на мостовому переході автодороги Лукавець-Журавне. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

В області розпочали роботи з ремонту дорожнього покриття на мостовому переході  через річку Дністер на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С140534 Лукавець-Журавне у смт. Журавне Жидачівського району.

Відтак, як повідомили у департаменті  дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА, проводять роботи з фрезерування дорожнього покриття.

Роботи здійснює ДП "Львівавтодор" в межах експлуатаційного утримання.


На Жидачивщине восстанавливают дорожное покрытие на мостовом переходе автодороги Лукавец-Журавное. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

В области начали работы по ремонту дорожного покрытия на мостовом переходе через реку Днестр на автомобильной дороге общего пользования местного значения С140534 Лукавец-Журавное в пгт. Журавное Жидачевского района.

Поэтому, как сообщили в департаменте дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовского ОГА, проводят работы по фрезерованию дорожного покрытия.

Работы осуществляет ГП "Львовавтодор" в пределах эксплуатационного содержания.