ДТП, мальчик, пьяныйНа Львівщині поліцейські розшукали водія, який скоїв на наїзд на 15-річного юнака та втік.  Травмований хлопець госпіталізований у лікарню. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Жовківське відділення поліції 14 березня надійшло повідомлення про автопригоду, яка сталася на автодорозі Львів – Рава-Руська.

Як з’ясували правоохоронці, у селі Воля Висоцька Жовківського району водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 15-річного юнака та втік з місця події. Неповнолітній пішохід був госпіталізований у лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

Інспектори сектору реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції попередньо встановили, що водій автомобіля "Москвич", 42-річний житель району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та вчинив наїзд на пішохода. Машину з характерними ушкодженнями правоохоронці виявили за місцем проживання чоловіка та доставили на арештмайданчик.

Встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине полицейские разыскали водителя, который совершил на наезд на 15-летнего парня и скрылся. Травмированный госпитализирован в больницу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Жолковское отделение полиции 14 марта поступило сообщение об автопроисшествии, которое произошло на автодороге Львов - Рава-Русская.

Как выяснили правоохранители, в селе Воля-Высоцкая Жолковского района водитель неустановленного автомобиля совершил наезд на 15-летнего юношу и скрылся с места происшествия. Несовершеннолетний пешеход был госпитализирован в больницу с диагнозом: закрытая черепно-мозговая травма, сотрясение головного мозга.

Инспекторы сектора реагирования патрульной полиции Жолковского отделения полиции предварительно установили, что водитель автомобиля "Москвич", 42-летний житель района, находясь в состоянии алкогольного опьянения, не справился с управлением, съехал на обочину и совершил наезд на пешехода. Машину с характерными повреждениями правоохранители обнаружили по месту жительства мужчины и доставили на штрафплощадку.

Устанавливаются обстоятельства дорожно-транспортного происшествия. Решается вопрос об открытии уголовного производства.