колодец, телоУ Львові в технічному колодязі на вулиці Хуторівка знайшли тіло зниклого львів'янина. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В Франківський відділ поліції 14 березня надійшло повідомлення від мешканців міста про те, що їхній родич, 40-річний львів’янин, не повернувся додому, а його місцеперебування невідоме.

Під час слідчо-оперативних дій 15 березня правоохоронці на вулиці Хуторівка виявили тіло зниклого чоловіка у технічному колодязі з водою.

Поліцейські встановлюють обставини смерті львів’янина. Тіло без ознак насильницької смерті скеровано на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне убивство) КК України.


Во Львове в техническом колодце на улице Хуторивка нашли тело пропавшего львовянина. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В Франковский отдел полиции 14 марта поступило сообщение от жителей города о том, что их родственник, 40-летний львовянин, не вернулся домой, а его местонахождение неизвестно.

В ходе следственно-оперативных действий 15 марта правоохранители на улице Хуторивка обнаружили тело пропавшего мужчины в техническом колодце с водой.

Полицейские устанавливают обстоятельства смерти львовянина. Тело без признаков насильственной смерти направлено на экспертизу.

По этому факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст. 115 (умышленное убийство) УК Украины.