вымагатель, иностранецНа Львівщині правоохоронці затримали іноземця, який вимагав гроші у підприємця. Зловмиснику загрожує покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники слідчого управління Головного управління Нацполіції у Львівській області спільно зі співробітниками управління Служби безпеки України Львівщини та за процесуальним керівництвом обласної прокуратури 13 лютого затримали 41-річного громадянина Азербайджану.

Як встановили правоохоронці, зловмисник упродовж минулого року неодноразово вимагав у 37-річного підприємця, який тимчасово проживає у Львові, гроші в сумі 4 500 доларів США, погрожуючи йому вбивством.

Правопорушника затримали в порядку ст. 208 КПК України під час передачі йому частини грошових коштів у сумі 1 000 доларів США. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу

За скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.189 Кримінального кодексу України (вимагання), зловмиснику загрожує покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.


На Львовщине правоохранители задержали иностранца, который вымогал деньги у предпринимателя. Злоумышленнику грозит наказание - лишение свободы на срок от трех до семи лет. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Работники следственного управления Главного управления Нацполиции во Львовской области совместно с сотрудниками управления Службы безопасности Украины Львовщины и под процессуальным руководством областной прокуратуры 13 февраля задержали 41-летнего гражданина Азербайджана.

Как установили правоохранители, злоумышленник в течение прошлого года неоднократно требовал у 37-летнего предпринимателя, который временно проживает во Львове, деньги в сумме 4500 долларов США, угрожая ему убийством.

Правонарушитель задержан в порядке ст. 208 УПК Украины при передаче ему части денежных средств в сумме 1000 долларов США. Вскоре суд изберет ему меру пресечения

За совершение уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.189 Уголовного кодекса Украины (вымогательство), злоумышленнику грозит наказание - лишение свободы на срок от трех до семи лет. Досудебное расследование продолжается.