На площі Старий Ринок, 8 облаштують майданчик для паркування на 27 місць. На сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу "Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 «Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова". Ухвалу прийняли з правками, зокрема про те, що паркувальний майданчик функціонуватиме до моменту проведення реконструкції площі.

"Це серце Львова, і там має бути громадський простір. Ми в ухвалі можемо прописати, що майданчик для паркування діє до кінця цього року. А за цей рік зробимо проект реконструкції площі. Там однозначно має бути зона відпочинку. Тому, цього року ми починаємо роботи з проектування цієї площі, щоб наступного року ця територія була окрасою міста Львова. А до того часу передбачити там паркувальний майданчик з паркомісцями і для людей з особливими потребами, і ознакувати їх", - додав львівський міський голова Андрій Садовий.


На площади Старый Рынок, 8 обустроят площадку для парковки на 27 мест. На сессии Львовского городского совета приняли постановление "О внесении изменений в постановление городского совета от 27.01.2011 № 120« Об утверждении сбора за места для парковки транспортных средств и платы за парковку транспортных средств на территории г.. Львова ". Решение приняли с поправками, в частности о том, что парковка будет функционировать до момента проведения реконструкции площади.

"Это сердце Львова, и там должно быть общественное пространство. Мы в постановлении можем прописать, что площадка для парковки действует до конца этого года. А за этот год сделаем проект реконструкции площади. Там однозначно должна быть зона отдыха. Поэтому в этом году мы начинаем работы по проектированию этой площади, чтобы в следующем году эта территория была украшением города Львова",, - добавил львовский городской голова Андрей Садовый.