У Львові п’яний водій спровокував чотири ДТП. За даними прес-служби патрульної поліції, вночі копи отримали виклик від мешканки будинку на вулиці Нечуя-Левицького, під вікнами якої автомобіль Ford Focus здійснив наїзд на дорожній знак. Водій поїхав з місця пригоди.

Патрульні побачили цей автомобіль, а біля нього водія. Виявилося, що він знову потрапив у ДТП – в’їхав у дорожні стовпці. На тій ж вулиці він ще вдарив Audi 80, а потім BMW X5 і покинув обидва місця пригоди.

Водій був в очевидному стані алкогольного сп’яніння. Перевірка на пристрої драгер показала результат 2 проміле.

Патрульні склали на чоловіка 8 протоколів: 4 - за скоєні ДТП, 3 – за залишення місця дорожньо-транспортних пригод та ще 1 – за керування транспортним засобом в нетверезому стані.


Во Львове пьяный водитель спровоцировал четыре ДТП. По данным пресс-службы патрульной полиции, ночью полицейские получили вызов от жительницы дома по улице Нечуй-Левицкого, под окнами которой автомобиль Ford Focus совершил наезд на дорожный знак. Водитель скрылся с места происшествия.

Патрульные увидели этот автомобиль, а у него водителя. Оказалось, что он снова попал в ДТП - въехал в дорожные столбики. На той же улице он еще ударил Audi 80, а затем BMW X5 и покинул оба места происшествия.

Водитель был в очевидном состоянии алкогольного опьянения. Проверка на устройстве Драгер показала результат 2 промилле.

Патрульные составили на мужчину 8 протоколов 4 - за совершенные ДТП, 3 - за оставление места ДТП и еще 1 - за управление транспортным средством в нетрезвом состоянии.