На Львівщині застрягли на ковзькій дорозі кілька машин.

За даними Головного управлннія держслужби україни з надзвичайних ситуацій у Львівській області, 14 лютого о 09:31 надійшло повідомлення про те, що в cел. Лопатин Радехівського району вантажний автомобіль Mercedes внаслідок ожеледиці з’їхав в кювет. За допомогою буксирувального тросу автомобіль витягнуто на дорогу.

Цього ж дня о 21:44 до рятувальників надійшло повідомлення, що поблизу с. Новошино Жидачівського району на слизькій дорозі з’їхав на узбіччя легковий автомобіль Opel Vectra та перешкоджав руху вантажного автомобіля Mercedes. Зза допомогою буксирувального тросу здійснено буксирування двох автомобілів.


Под Львовом на скользкой дороге застряли несколько машин. 14 февраля в 9:31 в Службу спасения «101» поступило сообщение о том, что в cел. Лопатин Радеховского района грузовой автомобиль «Mercedes» вследствие гололеда не справился с управлением и съехал в кювет. С помощью буксировочного троса автомобиль возвращен на дорогу.

В этот же день в 21:44 к спасателям поступило сообщение, что вблизи с. Новошино Жидачевского района на скользкой дороге съехал на обочину легковой автомобиль «Opel Vectra» и препятствовал движению грузового автомобиля «Mercedes». С помощью буксировочного троса осуществлена буксировка двух автомобилей.