петиция, паркинг, ДрогобычВ Єдиній системі місцевих петицій зареєстрована петиція з проханням облаштувати у 2019 році наземний паркінг на вулиці Шолом Алейхема

Як зазначає автор петиції Марія Кульчицька-Волчко, запаркуватися у Дрогобичі, не порушивши ПДР, практично не можливо - паркомісць бракує. Безліч торгових центрів в центральній частині міста (збудованих без будь-яких паркінгів) та напівстихійний ринок спричинили потік людей і наплив машин. В результаті авто стоять вздовж доріг, на тротуарах і в зелених зонах.

Незручності відчувають як містяни, так і гості міста (в т.ч. туристи, які відвідують Дрогобич на великих туристичних автобусах).

Тривалий час в стінах міської ради та громадському секторі обговорювали ідею створення наземного паркінгу на вулиці Шолом Алейхема. Однак, далі слів і ідей справа не пішла.

У зв'язку з тим, що попереду розгляд бюджету міста на 2019 рік, вона вимагає від Дрогобицької міської ради прийняти рішення про облаштування наземного паркінгу на вулиці Шолом Алейхема у Дрогобичі (від вул. Малий Ринок до вул Мазепи) та забезпечити у бюджеті міста на це гроші.

Станом на 14 грудня петицію підписали 65 осіб з 65 необхідних.


В Единой системе местных птицей зарегистрирована петиция с просьбой обустроить в 2019 году наземный паркинг на улице Шолом Алейхема

Как отмечает автор петиции Мария Кульчицкая-Волчко, припарковаться в Дрогобыче, не нарушив ПДД, практически не возможно - паркомест не хватает. Множество торговых центров в центральной части города (построенных без каких-либо паркингов) и полустихийный рынок спровоцировали поток людей и наплыв машин. В результате авто стоят вдоль дорог, на тротуарах и в зеленых зонах.

Неудобства испытывают как горожане, так и гости города (в т.ч. туристы, которые посещают Дрогобыч на больших туристических автобусах).

Долгое время в стенах городского совета и общественном секторе обсуждали идею создания наземного паркинга на улице Шолом Алейхема. Однако, дальше слов и идей дело не пошло.

В связи с тем, что впереди рассмотрение бюджета города на 2019, она требует от Дрогобычского городского совета принять решение об обустройстве наземного паркинга на улице Шолом Алейхема в Дрогобыче (от ул. Малый Рынок до ул Мазепы) и обеспечить в бюджете города на это деньги.

По состоянию на 14 декабря петицию подписали 65 человек из 65 необходимых.