видеокамера, БориславУ місті встановлено чергову камеру відеоспостереження та відновлено освітлення вул. Лугової. Про це повідомляє прес-служба Бориславської міської ради. 

КП "Бориславсвітло" продовжує роботи із освітлення вулиць та розширення міської мережі відеоспостереження. Як розповів на щопонеділковій нараді міського голови із керівниками комунальних підприємств директор КП "Бориславсвітло" Валерій Настенко, минулого тижня було встановлено уже 15-ту відеокамеру, а на вулиці Луговій відновлено вуличне освітлення.

В рамках продовження реалізації програми "Безпечне місто" було встановлено нову камеру, яка фіксуватиме зображення на перехресті вулиць Володимира Великого, Шкільної, Данила Галицького та Михайла Грушевського (біля "Райффайзен Банку Аваль"). Як і попередню, цю відеокамеру було придбано за спонсорські кошти від релігійної громади Християн Віри Євангельської. Завдяки співпраці із інтернет-провайдером Network камеру підключено до загальноміської мережі відеоспостереження.

Також на вулиці Луговій відбулися зміни, до яких також долучились місцеві мешканці – для влаштування вуличного освітлення вони спільно з КП "Бориславсвітло" закупили відповідні комплектуючі, а працівники комунального підприємства безкоштовно виконали монтажні роботи. В результаті, було встановлено 30 ліхтарів вуличного освітлення. Таким же чином буде замінено 50 світильників на вул. Б. Хмельницького.


В городе установили очередную камеру видеонаблюдения и восстановлено освещение ул. Луговой. Об этом сообщает пресс-служба Бориславского городского совета. 

КП "Бориславсвет" продолжает работы по освещению улиц и расширение городской сети видеонаблюдения. Как рассказал на щопонедилковий совещании городского головы с руководителями коммунальных предприятий директор КП "Бориславсвет" Валерий Настенко, на прошлой неделе была установлена уже 15-я видеокамера, а на улице Луговой восстановлено уличное освещение.

В рамках продолжения реализации программы "Безопасный город" была установлена новая камера, которая будет фиксировать изображение на перекрестке улиц Владимира Великого, Школьной, Даниила Галицкого и Михаила Грушевского (возле "Райффайзен Банка Аваль"). Как и предыдущую, эту видеокамеру приобрели за спонсорские средства от религиозной общины христиан веры евангельской. Благодаря сотрудничеству с интернет-провайдером Network камеру подключили к общегородской сети видеонаблюдения.

Также на улице Луговой произошли изменения, к которым также присоединились местные жители - для устройства уличного освещения они совместно с КП "Бориславсвитло" закупили соответствующие комплектующие, а работники коммунального предприятия бесплатно выполнили монтажные работы. В результате, было установлено 30 фонарей уличного освещения. Ьаким же образом будет заменено 50 светильников на ул. Б. Хмельницкого.