водитель, автобус, "Эталон", суд

У Львові суд амністував водія автобусу "Еталон", через якого 1 червня 2017 року сталася ДТП на вулиці Мазепи. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 1 червня 2017 року близько 10:00. Керуючи автобусом "Електрон" та рухаючись по проїзній частині вул. Мазепи від вул. Орлика в напрямку вул. Замарстинівської у м. Львові, поблизу будинку №3, водій ЛК АТП №1 не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем марки ВАЗ 1117. Внаслідок ДТП та різкого гальмування пасажир автобуса "Електрон" отримав травми середньої тяжкості.

В судовому засіданні обвинувачений свою винуватість у вчиненні злочину визнав повністю. Просив застосувати до нього Закону України "Про амністію у 2016 році", оскільки він має на утриманні двох дітей.

Шевченківський районний суд м. Львова визнав водія автобусу винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України, та призначив покарання у виді штрафу в розмірі двісті неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400 гривень). Проте звільнив від призначеного покарання відповідно до п. "в" ст. 1 Закону України "Про амністію у 2016 році".


Во Львове суд амнистировал водителя автобуса "Эталона", из-за которого 1 июня 2017 гда произошло ДТП на улице Мазепы. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судовых решений. 

Дорожно-транспортное происшествие произошло 1 июня 2017 около 10:00. Управляя автобусом "Электрон" и двигаясь по проезжей части ул. Мазепы от ул. Орлика в направлении ул. Замарстиновской в ​​м. Орел, возле дома №3, водитель ЛК АТП №1 не придерживался безопасной дистанции и столкнулся с автомобилем марки ВАЗ 1117. В результате ДТП и резкого торможения пассажир автобуса "Электрон" получил травмы средней тяжести.

В судебном заседании обвиняемый свою виновность в совершении преступления признал полностью. Просил применить к нему Закона Украины "Об амнистии в 2016 году", поскольку он имеет на иждивении двух детей.

Шевченковский районный суд. Львова признал водителя автобуса виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 1 ст. 286 УК Украины, и назначил наказание в виде штрафа в размере двухсот необлагаемых минимумов доходов граждан (3400 гривен). Однако освободил от наказания в соответствии с п. "В" ст. 1 Закона Украины "Об амнистии в 2016 году".