Яворов, молитва, мир, Украина ​Військове містечко Яворова просить у Богоматері миру для України.

У військовому містечку Яворова біля каплички Богоматері відбувся молебень за мир в Україні, повернення з війни живими й неушкодженими воїнів 24-ї окремої механізованої Залізної бригади ім. князя Данила Галицького, одужання поранених в зоні АТО, за душі загиблих захисників.

За словами капелана Володимира Шидловського, жителі військового мікрорайону Яворова не стомлюються молитовно просити в Богоматері миру для Україні. І роблять це ще з перших днів війни – щодня, незважаючи ні на дощ, ні на вітер, ні на сніг, пише zik.

"Віднині жителі нашого військового містечка молитимуться біля фігури Богоматері не потемки, як це було досі. До каплички вже підвели електрику", – зазначив капелан.


Военный городок Яворова просит у Богоматери мира для Украины.

В военном городке Яворова у часовни Богоматери состоялся молебен за мир в Украине, возвращение с войны живыми и невредимыми воинов 24-й отдельной механизированной Железной бригады им. князя Даниила Галицкого, выздоровление раненых в зоне АТО, за души погибших защитников.

По словам капеллана Владимира Шидловского, жители военного микрорайона Яворова проводят молебны еще с первых дней войны – каждый день, несмотря ни на дождь, ни на ветер, ни на снег, - пишет zik.

"Теперь жители нашего военного городка будут молиться у Богоматери не в темноте, как это было до сих пор. В часовню уже подвели электричество", - отметил капеллан.