Свет, электричество, ЛьвовоблэнергоЗа добу на Львівщині зафіксовано 19 порушень в роботі систем електропостачання.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації.

Через налипання мокрого снігу та сильного вітру було пошкоджено 37 повітряних ліній (31 повністю та 6 частково). Без електропостачання залишилось 109 населених пунктів повністю та 40 частково.

Силами 38 бригад в складі 220 осіб та 49 одиниць техніки від ПАТ "Львівобленерго" у 76 населених пунктах електропостачання було відновлено.

Тривають ремонтні роботи на території Бродівського, Буського, Городоцького, Жовківського, Золочівського, Кам’янка-Бузького, Миколаївського, Перемишлянського, Пустомитівського, Радехівського, Старосамбірського та Яворівського районів області і м. Борислава.


За сутки на Львовщине зафиксировано 19 нарушений в работе систем электроснабжения.

Об этом сообщили во Львовской облгосадминистрации.

Из-за налипания мокрого снега и сильного ветра были повреждены 37 воздушных линий (31 полностью и 6 частично). Без электроснабжения остались 109 населенных пунктов полностью и 40 частично.

Силами 38 бригад в составе 220 человек и 49 единиц техники ОАО "Львовоблэнерго" в 76 населенных пунктах электроснабжение было восстановлено.

Продолжаются ремонтные работы на территории Бродовского, Буського, Городокского, Жовковского, Золочевского, Каменка-Бугского, Николаевского, Перемышлянского, Пустомытовского, Радеховского, Старосамборского и Яворовского районов области и в г. Бориславе.