ДТП, заборУ Дрогобицькому районі  нетверезий водій скоїв ДТП та опинився у лікарні. Дорожньо-транспортна пригода сталась 13 вересня в одному з сіл Дрогобицького району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ВАЗ-2107, 43-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, на узбіччя, де зіткнувся з огорожею.

Внаслідок зіткнення водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Окрім закритої черепно-мозкової травми та забійної рани голови лікарі діагностували у нього "алкогольне сп’яніння". Також тілесні ушкодження отримав пасажир "Жигулів", 45-річний односельчанин водія.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Дрогобычском районе нетрезвый водитель совершил ДТП и оказался в больнице. Дорожно-транспортное происшествие произошло 13 сентября в одном из сел Дрогобычского района. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля ВАЗ-2107, 43-летний местный житель, не справился с управлением, выехал на полосу встречного движения, на обочину, где столкнулся с ограждением.

В результате столкновения водитель получил телесные повреждения и был госпитализирован. Кроме закрытой черепно-мозговой травмы и раны головы врачи диагностировали у него "алкогольное опьянение". Также телесные повреждения получил пассажир "Жигулей", 45-летний односельчанин водителя.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.